Monday, December 20, 2010

Pengakuan Azwan Ismail seorang Gay

Bila baca paper Berita harian ini,Apa sudah jadi, mereka yang songsang dengan beraninya mempromosikan diri mereka, Azwan Ismail adalah salah seorang peserta Seksualiti Merdeka yang mendapat sokongan gerakan It's Get Better Project"- apa niat mereka ini kita kenalah sentiasa berhati-hati.
Kalau nak tengok video dia ler layan kat sini:http://www.youtube.com/watch?v=SJLSteQIcms
Video ni dah orang tengok seramai 139,998 orang, banyak tue.........

No comments:

Post a Comment

Tinta usang: Styna Selatan

Tinta usang: Styna Selatan : Ku ingin bercerita tapi keindahannya alam ciptaanNya membuatkan aku terkelu lidah. ...