Tuesday, January 25, 2011

Artis adik beradik Malaysia


Salam,
Kita selalu sangat denger berita artis kita, tapi mesti tidak ramai sangat yang kenal artis adik beradikkan...Saya pun tak tau sangat berapa banyak artis kita yang adik beradik dan kita kenali. kalau dah tak famous tue, lagilah kita tak kenalkan. bawah ni ada beberap list saya tau, kalau anda lagi tau, kongsi-kongsikan lah...

1. Ella dan Korie

2. Siti Nurhaliza, Saida dan Saerah



3.Ziana and Anuar Zain

4. Natasha and Tania Hudson

5. Sam Shaheizy dan Zizie Ezette


6. Tomok dan Isma

7. Adi dan Ila Mentor(Korang kenal mana satu kan)

8. KRU-Norman, Edry dan Yusry

9. Rosyam dan Azman Nor


P.s- Kalau anda ada hak eksklusif dengan gambar-gambar diatas, inform saya ya.......nanti saya kena saman pulak.....huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment

Tinta usang: Styna Selatan

Tinta usang: Styna Selatan : Ku ingin bercerita tapi keindahannya alam ciptaanNya membuatkan aku terkelu lidah. ...